hvordan virker tandpasta mod akne og bumser

Virker tandpasta på akne og mod bumser? Er det en myte?

Et gammel trick mod akne og bumser er at putte tandpasta på, og så skulle de forsvinde. Men fungere dette faktisk?

Du kender sikkert det der med at man vågner om morgnen har opdaget at i løbet af natten er der kommet en bums. Det er møghamrende irriterende, og du vil prøve at gøre hvad som helst for at slippe af med den. Du googler lidt, og finder frem til at tandpasta er løsningen, du finder frem til at det skulle tørre bumsen ud. Du får at vide at du skal putte det på bumsen eller bumserne om aftnen og når du så vågner, så skulle de være væk.

Alt dette er løgn, og det ender bare med at skade din hud endnu mere. Tandpasta indeholder ofte bagepulver, hydrogenperoxid, alcohol og mentol. Det får din bums til at tørre ud, og det kan godt være det virker lige nu og her, men chancerne er at det irritere din hud rigtigt meget og fremkalder endnu flere bumser. Der er ikke nogle ting i tandpasta der får det til at være en mirakelkur mod bumser. Tandpasta er trods alt lavet til tænderne og ikke din hud. Hvis din hud bliver alt for tørret ud, så bliver den irriteret, begynder at producere endnu mere olie, og ja det leder til endnu flere bumser.

Det bedste du kan gøre er at anskaffe dig en god creme og ansigts vask, vi har her på side nogle anbefalinger af begge ting. Vi anbefaler både Basiron som creme og NJORD WASH som ansigts vask. Du kan være sikker på at disse to produkter virker meget bedre, ja de koster lidt men det er en god investering i din hud, og produkterne holder 2-3 måneder hvis du bruger dem to gange om dagen. Vi anbefaler dog at nøjes med at vaske dit ansigt en gang om dagen for at undgå udtørring. Begge produkter kan købes hos made4men.dk

Kan tandpasta gøre at du får flere bumser?

Ja det kan det faktisk, undersøgelser viser at tandpasta får dig til at få en mere uren hud, og vil irritere den så der kommer flere bumser.

Så selvom at tandpasta udtørre huden, så skal det ikke bruges mod bumser. Nøjes med at bruge det til dine tænder!