3 trin til at fjerne bumser akne og uren hud

Sådan stopper du Bumser, Akne og Uren hud

Døjer du med uren hud, bumser og akne? Så læs denne simple guide til at formindske det!

Vi  har udviklet en 3 trins guide til at fjerne dine bumser, for de kommer altid på de mest irriterende tidspunkter. Følger du denne guide så vil du for det første, formindske størrelsen af dine bumser når de kommer, formindske antallet, hyppigheden og formindske den tid bumsen er der.

 

Fjern bumserne effektivt

Hvis du er konsekvent og vedholdende med denne enkle tre-trins hudplejerutine mod bumser, vil du opleve hvordan hudplejeprodukter kan fjerne dine bumser og reducere fremkomsten af nye.

Hudplejerutinen er den samme, hvis du også har bumser på ryggen eller brystet.

  1. Trin – Rengørings fasen.Grunden til at din bums er kommet i første omgang er fordi din hud har været uren, altså fedtet. Når den er fedtet så bliver dine pore til stoppet og derved dannes der en bums. Du skal altså have ren gjort din hud. Et godt produkt til at vaske dig i med er NJORD WASH.Det er en god idé at vaske dig i ansigtet både morgen og aften på den måde får du fjernet dine bakterier inden de udvikler sig til bumse
  2. Trin – Bekæmpnings fasen
    I anden trin skal du bekæmpe din bums, du bør anvende et produkt der kan bekæmpe bumsen, noget anti-bakterie creme er bedst, vi anbefaler Basiron, dette produkt går ind og bekæmper bakterierne og du vil kunne se resultater inden for 12 timer.
  3. Trin – Vedligehold
    I den sidste fase skal du vedligeholde din hud, ved at være konsistens med din rutine, og bruge noget fugtgivende creme så din hud ikke bliver alt for irriteret.