Et fantastisk produkt mod bumser

Propolis Creme anmeldelse!

En af de nyeste naturlige creme på markedet er  propolis, læs vores anmeldelse af produktet her!

Hvorfor propolis?

Der findes mange midler til kampen mod akne og bumser. Fordelen ved propolis er at det er en multifunktionel naturlig creme til hudens pleje.

Propolis kan bruges til alt fra intimbabering, kløe, svie, tørhud  og selvfølgeligt bumser og uren hud. Propolis er et stof der fremstilles af honningbier, og bruges både til forbyggelse af sygdomme da propolis er bakteriedræbende. Indholdet af propolis i cremen er 10% hvilket er ret så højt indhold. Basiron, der også er en anti akne creme indeholder også både 5% og 10% benzoylperoxid.

Hvordan bruges propolis?

Propolis er en meget nem creme at bruge, du påføre blot et tyndt lag på de udsatte områder. Propolis kan bruges til alle hudtyper, cremen er også paraben fri, så den er mindre irriterende mod din hud.

 

En god routine er altså følgende

  1. Vask dine hænder.
  2. Vask dit ansigt forsigtigt, først med vand og så med en ansigts rens, det er dog ikke nødvendigt med ansigts rens.
  3. Tør dit ansigt forsigtigt med et blødt og rent håndklæde.
  4. Vent et minuts tid så din hud er helt tør.
  5. Påfør et tyndt lag Propolis på dine akne ramte områder, eller hele ansigtet hvis du har det med at få bumser hist og pist.

Hvor kan jeg købe Propolis 10%?

Det bedste og nemmeste sted at anskaffe sig Propolis er ved at bestille det på internettet.

Vi anbefaler at købe det hos made4men.dk, der koster en tube 99,00  kr, hvilket ligger i den billige ende af cremer, du kan også regne med at cremen holder 2-3 måneder hvis den bruges 2 gange om dagen. Der er dag til dag fragt hos made4men, så du kan forvente at have cremen den næste hverdag!

Hvilke effekter kan jeg forvente af Propolis?

Når du benytter en ny creme, skal din hud lige tilvænnes den. Derfor kan du i starten måske se at du får nogle bumser af den, det forsvinder dog efter et par dage.