Fjern bumser på skuldrene

Fjern bumser på skulderen, sådan fjerner du dem.

Hvis vi ser bort fra ansigtet så er ryggen og skuldrene de områder som flest har problemer med. Du kan læse meget mere om hvordan man vasker sit ansigt her og hvordan man fjerner bumser her.

Hvis man ser bort fra bumser i ansigtet så er det bumser på ryggen og skuldrene, som de fleste har problemer med. Du kan læse om bumser i ansigtet her og bumser på ryggen her.

Hvorfor får man bumser på skulderen?

Grunden til at du får bumser på skulderen er ikke anderledes end grunden til ansigtet. Man kan få bumser alle steder på kroppen, men især de områder der har mange porre og bliver udsat for sved får oftest flest bumser. Man får bumser fordi der produceres for meget talg i de små kirtler i huden, men også fordi at under puberteten øges produktionen og derfor bliver de fleste plaget af bumser i denne alder.

Selvom at bumser på skulderen ikke er lige så synlige som bumser i ansigtet så er det altså noget de fleste oplever.

I løbet af en dag så bliver dine skuldre og ryg udsat for sved, fedt og bakterier. Disse ophober sig i dine talgkirtler og det føre til en infektion hvilket er en bums.

Hvordan undgår man bumser på skuldrene?

På trods af at skuldrene kan skjules nemmere end ansigtet så er det stadig irriterende at have bumser på skuldrene, hvis man nu skal på stranden eller en tur i svømmehallen. Så de 3 ting du kan gøre for at fjerne bumser på skulderen er følgende.

  1. Stramtsiddende tøj er med til at irritere huden og i sidste ende forværre det bare situationen. Det vil altså sige at når du dyrker sport så brug noget tøj der tillader huden at ånde, eksempelvis bomuld.
  2. Skuldrestropperne på en rygsæk fungere igen som stramtsiddene tøj, går du meget med rygsæk kan du overveje at skifte til en taske du kan bære i hånden.
  3. Den sidste ting du kan gøre er det samme du kan gøre for at fjerne bumser alle andre steder, vask, beskyt, plej. Brug en god ansigtsvask på skulderene (ja du kan bruge den over det hele), og benyt en god creme, vi anbefaler basiron som cremen og NJORD WASH som vasken.

God hygiejne er vejen frem til en ren hud.

Når du har dyrket sport så husk at vaske dig, husk at skifte dit sengetøj ofte, da der ophober sig en masse skidt og bakterier.