Njord wash daily facial cleanser

Njord Wash Daglig Ansigts Rens – Anmeldelse

NJORD WASH

Njord Wash er en daglig høj kvalitets ansigtsrens! Har du problemer med akne, barberknopper eller bare generelt uren hud? Så er Njord Wash det helt perfekte produkt for dig. En af de bedst sælgende ansigts vaske for tiden er lavet af Njord, produktet er dansk produceret og Njord har udviklet mange produkter i serien inden for hudpleje.

Hvorfor skal du bruge en ansigts rens?

At vaske sit ansigt har til formål at fjerne de bakterier i dine porre der gør at du får bumser, indegroet hår og andre irriterende ting. Det vigtigeste når man bruger en ansigts rens er at den renser blidt så din hud ikke bliver udtørret og derved producere endnu mere olie.

Hvorfor Njord Wash?

Njord Wash renser din hud, blidt og fordi den indeholder en smule menthol så vil din hud føles frisk og smidig efterfølgende. Derudover så indeholder Njord Wash nogle olier og glycerin der er med til at opretholde din egen naturlige fugtbalance i huden.  Njord Wash har en lav ph værdi på niveau med din egen hud, derfor så bliver den ikke udtørret hvilket er perfekt til det hårde Danske vejr.

Hvordan bruges Njord Wash?

Njord Wash er bedst at bruge sammen med en creme enten en fugtighedsgivende eller endnu bedre så med en anti akne creme, så som Basiron. For at læse vores andmeldse af Basiron så klik her.

En god måde at bruge Njord Wash er følgende.

 1. Vask altid dine hænder inden du rør ved dit ansigt eller andre områder.
 2. Vask dit ansigt blidt med vand, helst lunkent da det åbner dine porer, derved kan du få alt det skidt der sidder ud.
 3. Tag lidt Njord Wash i hånden og masser det blødt og blidt ud i ansigtet eller andre områder.
 4. Skyl efter med koldt vand så dine porer igen bliver lukket.
 5. Tør dit ansigt og brug en god creme.

Det anbefales at bruge cremen morgen og aften for at få de bedste resultater. En god routine er at bruge den om morgenen i badet og om aftnen inden du går i seng. Derved kan alt det snavs og skidt huden har opsamlet i løbet af dagen bliver vasket væk.

Hvor kan du købe Njord Wash eller andre produkter i serien?

Det bedste, billigeste og nemmeste sted at anskaffe sig nogle af Njord produkterne er via made4men.dk

Produktet koster 139,00 for 150ml, hvilket kan holde en til tre måneder alt efter hvor hyppigt du bruger produktet.

 

6 replies

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] en mild ansigtsrens,  og vask dit ansigt med den, vi anbefaler NJORD […]

 2. […] god ide er derfor at vaske dit ansigt efter træning, helst med en god ansigts vask, vi anbefaler NJORD WASH efterfulgt af Basiron. En anden god ting er hvis du prøver at undgå at røre ved dit ansigt når […]

 3. […] der en bums. Du skal altså have ren gjort din hud. Et godt produkt til at vaske dig i med er NJORD WASH.Det er en god idé at vaske dig i ansigtet både morgen og aften på den måde får du fjernet dine […]

 4. […] Den bedste måde at fjerne en bums på hvis du absolut skal fjerne den, er ved hjælp af en nål. Anskaf dig en nål, og brænd den med en lighter så den bliver desinficeret. Du kan nu vaske dit i ansigtet, med en ansigts sæbe, vi anbefaler NJORD WASH. […]

 5. […] En god og mild ansigts vask, vi anbefaler blandt andet NJORD Wash, læs vores anmeldelse her. […]

 6. […] Brug din ansigts vask, et godt bud på det er NJORD Wash, læs vores anmeldelse her. […]

Kommentarer er lukkede.