Behandling af akne produkt - Basiron

Anmeldelse af Basiron – Vil du vide mere? Så læs med her!

Basiron er et af de mest brugte anti-acne midler i Danmark, og det er det med god grund.

Har du problemer med Akne? Så læs med her!

Hvad er Basiron?

Selvom at der findes mange lægemidler til behandling af akne, så er Basiron et af de bedst virkende produkter. Basiron er også det eneste receptfrie middel i Danmark, det kan altså købes på håndkøb, uden brug af recept. Det aktive stof benzoylperoxid er hovedingrediensen i cremen, og det åbner porerne og dræber bakterierne, derved hindres bakteriernes vækst og opløser hudormene i huden.

Basiron har derudover en blødgørende virkning, der holder huden fugtig, Basiron er også alkohol og parfume fri, hvilket gør at chancen for at din hud bliver irriteret et langt mindre.

Hvordan bruges Basiron?

Måden at bruge Basiron på, kan variere, og det bedste vil helt klart være at opsøge din læge eller apotek for at høre hvad de synes du burde gøre. Når det er sagt så er det ifølge Basiron følgende procedure der skal bruges.

Først skal huden rengøres, ved hjælp af vand og en mild ansigts rens. Dette er meget vigtigt, hvis du ikke har nogen ansigts rens så blot vask dit akne ramt område, hvis du ikke renser din hud først, så vil det resultere i endnu være Akne. Det er også meget vigtigt at huden er helt tør inden du påføre noget, da huden vil absorbere cremen meget bedre.

Basiron anbefaler at du bruger produktet en gang om dagen, og det gør vi også. Hvis du aldrig har brugt cremer med benzoylperoxid i, så start med en gang om dagen, og når din hud har tilvænnet sig det så efter en uges tid eller to kan man gå op til to gange om dagen. Akneguide.dk anbefaler at du gør det inden du går i seng og når du vågner igen. Det anbefales også at starte med 5% og derefter benytte Basiron 10% hvis nødvendigt.

En god routine er altså følgende

  1. Vask dine hænder.
  2. Vask dit ansigt forsigtigt, først med vand og så med en ansigts rens, det er dog ikke nødvendigt med ansigts rens.
  3. Tør dit ansigt forsigtigt med et blødt og rent håndklæde.
  4. Vent et minuts tid så din hud er helt tør.
  5. Lig et lille lag Basiron 5% eller 10% på dine akne ramte områder, eller hele ansigtet hvis du har det med at få bumser hist og pist.

Du skal også være opmærksom på at Basiron affarver tøjet, det vil sige hvis du har brugt cremen så husk at vaske hænder. Du skal ikke anvende Basiron på skadet hud altså med sår og rifter, eller omkring dine øjne.

Hvor kan jeg anskaffe mig Basiron 5% og 10%?

Det bedste og nemmeste sted at anskaffe sig Basiron er ved at bestille det på internettet.

Vi anbefaler at købe det hos made4men.dk, der koster en tube 149,95 kr, hvilket er en god pris da cremen holder 2-3 måneder hvis den bruges 2 gange om dagen. Der er dag til dag fragt hos made4men, så du kan forvente at have cremen den næste hverdag!

Køb Basiron 5% creme billigt her
Køb Basiron 10% creme billigt her

Hvilke effekter kan jeg forvente af Basiron?

I begyndelsen er det meget normalt at der optræder rødme, brænden og afskalning af huden. Det bedste råd fra Acneguide.dk er at bruge en fugtgivende creme. Disse bivirkninger vil forsvinde efter en lille uges tid. Det er derfor også anbefalet i starten at du kun bruger et lille lag.

4 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] en god creme på, vi anbefaler Basiron! Den fungere perfekt og bumsen burde være næsten helt væk inden for […]

  2. […] Njord Wash er bedst at bruge sammen med en creme enten en fugtighedsgivende eller endnu bedre så med en anti akne creme, så som Basiron. For at læse vores andmeldse af Basiron så klik her. […]

Kommentarer er lukkede.